Prestavljeno

Adrijana Jelen: Blizu

koncert

Nazaj

četrtek, 4. julij 2024, 20.00

atrij Mencingerjeve hiše Krško (CKŽ 2)
Adrijana Jelen: Blizu

[!SPREMEMBA DATUMA!]

Sporočamo, da je datum koncerta ADRIJANE JELEN: BLIZU, zaradi nepredvidene situacije, prestavljen na četrtek, 22. 8., ob 20. uri. Lokacija ostaja nespremenjena: atrij Mencingerjeve hiše (CKŽ 2). 
Zahvaljujemo se in prosimo za razumevanje.

 

 

Vabimo na drugi koncert v sklopu GLASBENIH VEČEROV V ATRIJU MENCINGERJEVE HIŠE KRŠKO. Z novim projektom “BLIZU: Hommage EX-YU skladbam, sevdalinkam, njihovim izvajalcem in njihovim zgodbam” se bo predstavila vokalistka Adrijana Jelen ob spremljavi Kristjana Račiča (klaviature, harmonika).
Na koncertu bo, skupaj z avtorsko glasbo, predstavila priredbe iz tega projekta in publiki pričarala edinstveno glasbeno izkušnjo.

Organizator: JSKD OI Krško in Kulturni dom Krško

Vstopnina: vstop prost

Adrijana Jelen je 29-letna pevka in tekstopiska iz Brežic, ki je svoje glasbeno ustvarjanje začela pri 11. letih. Po tem, ko je izdala svoji prvi avtorski skladbi “Kdo ve” in “Vsemirje” ter si s skladbo “Najine tišine” prisvojila zmago na festivalu Glas mladih, je še vedno čutila željo po tem, da publiki predstavi še drugo plat svoje glasbene identitete. Prelomen trenutek se je zgodil lani septembra v Novem Sadu, ko je s Tamburaškim orkestrom Artiče nastopila s pesmijo “Što te nema” in prejela nagrado za najboljšega vokalnega solista. S to dragoceno izkušnjo je Adrijana spoznala, da se mora zagotovo vrniti na začetek in se posvetiti glasbi, s katero je odraščala, in glasbi, zaradi katere je začela ustvarjati tudi sama.

V primeru dežja bo koncert v KLUBU Kulturnega doma Krško.

Organizacija Glasbenih večerov v atriju Mencingerjeve hiše Krško: JSKD OI Krško in Kulturni dom Krško ob podpori Mestne občine Krško.

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000